dimarts, 24 de maig del 2011

TENIM UN REGIDOR!

Volem donar les gràcies a totes i cada una de les 381 persones que han decidit votar Esquerra al municipi de Santanyí. Aquest fet ens han servit per aconseguir entrar un regidor al consistori per primera vegada des de l’any 1936. En aquest sentit, per a nosaltres ahir va ser un dia històric.
No hem guanyat, però hi serem. Hi serem per fer feina i per controlar l’acció de govern. Comandarà el PP, amb 10 regidors, i l’oposició la formaran PSOE (3), Convergència (2), Esquerra Republicana (1) i Lliga Regionalista (1). Tenim molt en compte també l’elevat nombre de votants del PSM, tot i no haver estat suficients per treure representació.
Recordau que vos necessitarem durant aquests quatre anys. Procurarem tenir-vos al dia del que passi o deixi de pasar dins l’ajuntament de manera puntual, i estarem oberts a les vostres suggerències i consells.
Com podreu entendre, necessitam un petit període de descans. Aquests dies han estat durs i intensos, i és per això que tornarem aquest mes que ve, preparats per començar una experiència nova amb tots vosaltres, aquesta des de dins l’ajuntament.
Gràcies de nou i fins ben aviat!
La llista d’Esquerra.

10 comentaris:

  1. Ja era hora que a l'ajuntament de Santanyí, es comencés a fer país. Estic molt content que Esquerra sigui present al consistori.
    Molts ànims i molta sort Esquerra republicana.

    ResponElimina
  2. De mica en mica s'omple la pica. Jo vaig votar Esquerra, essent el primer cop que podia votar per l'edat, i ho seguiré fent perquè crec en voltros. Crec en Esquerra, i en la gent de paraula.

    Ànims i força!

    ResponElimina
  3. En un panorama tan trist, ple de gavines que anuncien mala maror,l'entrada d'Esquerra Republicana a l'ajuntament de Santanyí és l'única alegria que he sentit de cor aquests dies.
    Visca la Terra!

    ResponElimina
  4. Es unics que vos han votat, sou voltros mateixos i cuatre ninyatos que doven anar a s´escola de musica i els hi teniu es cap menjat, pero no paseu pena que faran via a aprendre de que va aixo i adeu vots jajajajajja Ben Pixats vos heu xecat jajajajaja Ni sa familia que vos ha votat, vos pensaveu que amb wifi i amb municipals gonyarieu res jajajajjajaa benei.......s. Es municipals els se podeu gordar a ca vostra jajajajjaja. Lo que s´ha de voure i sentir a n´aquesta vida...... Feis un pensament companyeros........

    ResponElimina
  5. I de què va aixó? de polítics corruptes? de quatre imb**cils que son els senyors del poble? D'un ajuntament que fa PENA, amb el 99% de personal ficat per ser amic del batle? D'un govern que els importa una me*da el poble, i que només volen emplenar-se les butxaques amb doblers públics? i lo que és pitjor, de 2000 imb*cils que segueixen votant sense pensar.

    M'ho pots explicar, doncs, qué hem de aprendre els votants de altres partits que volem un poble millor?

    ResponElimina
  6. Jo vos vaig votar i n'estic molt content. No vaig a escola de música ni tan sols m'heu demanat el vot. He votat lliurament.
    Deixau que aquests, que s'aixequen amb boira al cos i peguen per les parets perquè no hi veuen, xerrin el que vulguin. La paraula llibertat no l'entendran mai.
    Visca ESQUERRA REPUBLICANA!!!! .

    ResponElimina
  7. Sí, tot pareix esser que hi ha qui es nega a acceptar que Esquerra hagi tret representació al nostre municipi. Si com diu aquest que se'n riu (segur que se'n riu tant???o és ràbia que té???) la família no els ha votat, el doble de mèrit . Això vol dir que qui ha votat la llista no ha estat per compromís familiar. Jo en som un exemple.

    ResponElimina
  8. A qui li pica que grati! I si té ràbia que fiqui el cap dins una alfàbia.
    Au idò, salut!

    ResponElimina
  9. Salut i força Esquerra, que som molts més dels que ells voldrien i diuen!!!

    ResponElimina
  10. ha d'estar molt malament del cap, qui pensa que els joves que van a l'escola de musica són quatre nińatos. Jo estic orgullós de l'escola de musica que tenim.

    ResponElimina