dijous, 12 de maig del 2011

SERVEI D’AMBULÀNCIA: MÉS QUE NECESSARI





Ben entrat el segle XXI no ens podem permetre el luxe de no disposar d’una ambulància de guàrdia les 24 hores del dia, preparada per donar resposta a casos d’emergència que es produeixin al nostre terme municipal.

De moment, aquest servei està centralitzat al PAC comarcal de Campos, i ofereix una atenció que no infravaloram de cap manera. Però els 12-15 minuts que, en els millors dels casos, es torba a arribar el vehicle poden ser una qüestió de vida o mort.

A vegades hi ha tres o quatre ambulàncies estacionades a l'ambulatori de Campos fent guàrdia. Per això simplement es tractaria d'organitzar d'una altra manera la seva distribució.

Des d’Esquerra trobam que l’ajuntament ha de negociar amb la Conselleria de Sanitat, fer la pressió que calgui i aportar els recursos necessaris, si ve al cas, per tal de solucionar aquest problema i millorar l'atenció a la ciutadania en cas de necessitat.

En temes com aquests, no ens podem permetre escatimar esforços. Esquerra farà les passes que facin falta per garantir una ambulància permanent al nostre municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada