dilluns, 2 de maig del 2011

Llista Esquerra Santanyí


La nostra llista, el nostre primer gran èxit. No tots els partits que es presenten a aquestes eleccions poden presumir com nosaltres de tenir una llista formada exclusivament per persones del nostre terme municipal. Si tenim en compte el poc temps que fa que el partit s’ha constituït, aquesta candidatura ha de ser considerada com una victòria en majúscules. No manquen persones amb experiència, tant dins com fora de la candidatura, per aconsellar-nos en tot moment, però la il·lusió de la gent jove és i serà el nostre motor. El motor de tots.

Gent de bé i de paraula, descontenta amb la situació política actual al nostre municipi i mentalitzada en treballar de veritat. A Esquerra estam cansats no només dels polítics de l’equip de govern, sinó també dels partits que han estat a l’oposició. La prova més evident d’aquest fet són les respostes buides de les persones quan demanes per la feina feta per uns i altres.

Per altra banda, tenim molt clar a quin resultat podem aspirar. Com sabeu, no tendrem majoria absoluta, però tampoc ens preocupa. Allò que ens té preocupats de veritat és que tengueu molt clar que si entram a l’ajuntament serà per representar-vos amb feina, ja sigui governant o a l’oposició, posant damunt la taula propostes reals per poder progressar com a municipi i fer-lo més just. Per suposat que lluitarem per a una gestió econòmica d’acord amb els interessos de tots.


Cal aire fresc i feina, cal la força i la veu dels joves: cal tenir Esquerra.

Jaume

1 comentari:

  1. como decia don Juan March: Los politicos (de izquierdas o derechas) son hombres que buscan en da dirección del estado los recursos que son incapaces de hallar en los negocios...

    ResponElimina